Aktiviteter

Her er noen forslag til aktiviteter du kan gjennomføre for å hjelpe regnskogen.

- Loppemarked: Samle sammen alt dere ikke bruker lengre. Det kan være leker, klær, kjøkkeutstyr, pynt og mye mye mer. Selg det på loppemarked og gi pengene dere får inn til årets TV-aksjon.

- Natursti: Last ned natursti om regnskogen. Fasiten finner du her.


- Gjør som Miljøagentene i Kristiansand: still dere opp i sentrum med et bord og hjemmebakst. Selg bakst, saft og kaffe, der inntektene går til Regnskogfondet.

- Gjør som Miljøagentene på Ås: de arrangerer et . Last ned og print ut plakaten her.

- Tegn for regnskogen: For hvert bilde som legges ut med #nrkutfordring1, går ti kroner til Regnskogfondet og årets TV-aksjon. Les mer om hvordan du kan gjøre dette her.


- Meld dere som bøssebærere: Alle som har tid og lyst kan være bøssebærer den 18. oktober. Det er viktig at du melder deg som bøssebærer sammen med en voksen, da man må være over 18 år for å være bøssebærer. Meld deg som bøssebærer på www.blimed.no


- Arranger en tegnekonkurranse! Dere kan lage deres egen tegnekonkurranse, og henge opp alle tegningene som kommer inn. Hvem kan tegne det kuleste dyret i regnskogen? Sett opp en bøsse ved siden av alle tegningene, og lag en plakat der du skriver at «Alle pengene som kommer inn går til TV-aksjonen og til bevaring av regnskogen».

Vi på Miljøagentenes Hovedkvarter vil gjerne ha rapport om alle aktiviteter dere gjør! Send en tekst og gjerne legg ved bilder til anemarte@miljoagentene.no. 

Vi ønsker deg lykke til!


 

Kommentarer

Agent Cosette

Agent Cosette
Vi har gjort mye av dette, takk for tips!

18:13 14.12.2015

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging