Best i Vest-Agder

4B fra Sunde skole havnet på førsteplass i Vest-Agder i Miljøagentenes store konkurranse Batterijakten.

Tidlig en fredag morgen banket Miljøagentene i Flekkefjord på døra til klasse 4B på Sunde skole. Klassen hadde i over en måned samlet inn batterier fra familie, venner, naboer og andre for å være med i konkurransen Batterijakten.

«Batterijakten" er en årlig konkurranse som arrangeres av Miljøagentene. Alle landets fjerdeklassinger er invitert til å delta. Konkurransen går ut på å samle inn flest kg batterier fra privat husholdninger. Det er en kjent sak at mange samler opp batterier hjemme, men bruker lang tid å få levert dem til en gjenvinningsstasjon.

I vår var det over 500 klasser og over 11.000 elever som deltok i konkurransen på landsbasis.

4B samlet inn i gjennomsnitt 28 kg hver med batterier. Dette holdt til en 20 plass i Norge og en førsteplass Vest-Agder. Dette syntes Miljøagentene Flekkefjord var en så god innsats, at styremedlemmene Ingrid Skailand og Ida Nilsen Allestad ga brus og pizza fra Pizzabakeren som premie.

I Flekkefjord er Miljøagentene en aktiv klubb med flere aktiviteter i året for hele familien. De arrangerer blant annet juleverksted, tur til Barnas dyrepark, gå-til-skolen-dagen og aktivitetsdag på Grønnes, for å nevne noe. Å være miljøagent passer for alle opp til 13 år. 


Ida og Ingrid er miljøagenter i Flekkefjord.

Kommentarer

Ingen kommentarer

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging