Ivrige miljøagenter i Flekkefjord tok ryddegrep!

Miljøagentene i Flekkefjord arrangerte nylig søppelrydning i Flekkefjords sentrumsområder.

Godt og vel 20 ivrige miljøagenter med tilhørende foreldre brettet opp ermene og gjorde en imponerende innsats ved å plukke søppel i byens gater, busker, kratt og grøntområder. Det var dessverre veldig mye å ta av, og Miljøagentene ønsker spesielt å oppfordre brukere av sigaretter og snus til å bli litt bedre til å bruke søppelkurver til avfallet sitt.

Miljøagentene er barnas miljøorganisasjon, og har som mål å skapet et varig og løsningsorientert engasjement for natur og miljøvern hos flest mulig barn, på barns premisser. Vi arbeider for å gi barn troen på seg selv, fremtiden og at det nytter å gjøre noe. Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe.

I Flekkefjord har vi siden år 2000 hatt engasjerte og nysgjerrige miljøagenter. Flekkefjordsgrenen har i dag 43 medlemmer, og vi ønsker nye medlemmer hjertelig velkommen!

Miljøagentene Flekkefjord ønsker ellers å rette en stor takk til IRS Miljø for lån av tilhenger til de mange søppelsekkene vi klarte å fylle, Flekkefjord kommune for lån av parkeringsplass til den nevnte tilhengeren og Flekkefjord Venstre som er distributør for "Hold Norge Rent". Sistnevnte gav oss ryddepakker bestående av søppelposer og hansker, og dette deler de forøvrig ut til alle lag, foreninger eller privatpersoner som ønsker å arrangere ryddeaksjoner.

Kommentarer

Ingen kommentarer

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging