Miljøagentene startet lokallag i Arendal!

Tirsdag 16. august var første møte i det nystartede lokallaget i Arendal. Det ble valgt ut seks barn til å sitte i styret, og 7 år gamle Christiano, som kom på ideen med å starte lokallag ble utnevnt til leder. Styret har sendt ut en pressemelding som du kan lese her!

Pressemelding fra lokallaget i Arendal:

Nå har Miljøagentene barnas miljøvernorganisasjon endelig startet lokallag i Arendal. Tirsdag 16.august hadde vi første møte. Der gjorde vi masse forskjellig og gøy. Vi miljøagenter har rett til å si ifra, for det er vi som skal overta denne jordkloden når vi blir store.

Under møtet hadde laget besøk av en som jobber i miljøagentene, og det ble snakket om hva det vil si å være en miljøagent og hva man gjør. Det er lurt å passe på jordkloden, for hvis vi ikke passer på jordkloden har ikke vi noe å leve på. Vi lærte litt om regnskogen, og at den er en viktig del av jordkloden. Å være miljøagent er helt topp!

I Miljøagentene er det barna som bestemmer. Laget valgte ut noen aktiviteter de syntes var spennende som de kan gjøre. Det som fikk mest stemmer var: 1. Undersøke havbunnen med undervannsutstyr 2. Besøke Vitensenteret 3. Rydde en strand.

Det ble også valgt ut seks barn til å sitte i styret og en av de seks er leder. De som sitter i styret er: Ole Christianio Samuelsen, Mathea Valderhaug Blindheim, Nora Mørland Lundberg, Heidi Omholt og

Emilie Christine Elsasser Berge. Det var Christiano som kom på ideen med å starte lokallag og han ble også lederen.

Etter å ha vært inne å snakket gikk vi ut å gikk natursti, spikret fuglekasser og grillet pølser.  Alle miljøagentene gleder seg til neste møte!


Hilsen Miljøagentene i Arendal v/
Nora M. Lundberg
Mathea Valderhaug Blindheim
Heidi Omholt

Kommentarer

Agent Hestejenta

Agent Hestejenta
Ikke på bildet da...

16:10 09.04.2017

Agent Hestejenta

Agent Hestejenta
Jeg er med;)

17:46 28.02.2017

Agent MariHøna

Agent MariHøna
Kult!

11:07 17.09.2016

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging