Tur med Miljøagentene til Lille Gross

kl. -
Lille Groos, Grimstad

Bli med å undersøk hva som skjuler seg under overflaten på Lille Groos?

Hva skjuler seg under overflaten på Lille Groos? Bli med biologene Marthe og Camilla på tur ut i tangbeltet for å undersøke hva som rører seg utenfor kysten vår den 10.oktober!

Dagen starter med en liten introduksjon rundt hva havet er, og hvorfor vi skal ta vare på det, og ikke minst; hva kan vi finne i vår egen bakgård? Deretter drar vi på oppdagelsesferd i fjæra for å kartlegge artene vi finner, og snakker litt om de forskjellige organismene som bor her. 

OPPMØTE
Dato: 10. oktober
Tidspunkt: 10:00 til ca 15:00
Sted: Lille Groos, Grimstad
Ta med: Matpakke og klær etter været
Ta med hvis du har: Hov, krabbesnøre, noe å skrive/tegne på, noe å ta bilder med 
Biologer: Marthe Marie Ruud og Camilla Olsen
Kontakt: 46660922

PÅMELDING
Det er plass til 28 personer på dette arrangementet, og det fylles opp fortløpende. Alle barn må komme sammen med en voksen som har ansvar for barnet. Ta med antibac.

Frist: 8. oktober

Send epost til marte@miljoagentene.no. Påmeldingen må inkludere fult navn på alle som  skal delta, alder på barna som skal delta, telefonnummer til den voksne som er med. Dersom det er en annen voksen enn foresatt som skal bli med (f.eks. bestefar) må også fult navn, epost og telefonnummer til barnets foresatt opplyses om. Voksne som følger har selv ansvar for barna. 

Det koster ikke noe å delta, men den enkelte må selv komme seg til oppmøtested.

For spørsmål om selve arrangementet ta kontakt direkte med biologen. Har du andre spørsmål, ta gjerne kontakt med Marte på marte@miljoagentene.no

 

                                              

Dette er en av flere turer som arrangereres som et sammarbeid mellom Miljøagentene og Lei en biolog. Arrangementene er økonomisk støttet av Miljødirektoratet. 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging