Miljøagent-kafé i Lardal

I forbindelse med «Kulturlørdag» med arrangementer for barn i det lokale biblioteket, fikk lag og foreninger i kommunen tilbud om å drive kafè i Frivilligsentralen sine lokaler. Lørdag 2.november var det Miljøagentene i Lardal sin tur!

Etter styremøte med planlegging og forfatting av brev til de to lokale matbutikkene med forespørsel om varer (gjerne datovarer så klart), begynte ivrige miljøagenter å glede seg skikkelig til kafèdrift! Både Spar og Rema1000 bidro, og det ble tegnet reklameplakater, prislister og informasjonsflyere. Det ble pyntet med postere fra Hovedkvarteret, om natur, klima og havet.


Miljøagentene i Lardal fikk støtte til å handle inn kafévarer

Det var noen veldig spente miljøagenter som åpnet en rikholdig kafè lørdag morgen. Ville det komme noen gjester? Litt trå start, men med litt aktiv markedsføring utenfor, og en pappa som hjalp til med ekstra reklameplakater, ble det plutselig «stinn brakke».


Spente miljøagenter venter på at kundene skal strømme på

Alle miljøagentene jobba på! Det måtte selges, serveres, ryddes og vaskes. Gjestene fikk informasjon om miljøagentenes arbeid, og vertskapet sørget for at alle gjestene hadde selskap ved bordet, og at det var godt med påfyll av kaffe! Alle gjestene fikk en miljøagent- tatovering på kjøpet!


Alle kafégjestene fikk tatovering

Etter fire timer med hektisk aktivitet var det en sliten, men fornøyd gjeng som kunne vinke farvel veldig fornøyde kafègjester! Miljøagentens flotte innsats, imøtekommenhet, og gode informasjon bidro til god reklame for organisasjonene vår og det vanket mye skryt i kommentarfeltene på facebookinnlegg i etterkant! Dette var en veldig morsom og hyggelig opplevelse! Takk for muligheten til Frivilligsentralen i Lardal; sammen er vi dynamitt!


Alt i alt en veldig fin opplevelse med mye god reklame for Miljøagentene!

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging