Miljøagentene i Grenland demonstrerte mot deponi

30. september ble det arrangert demonstrasjonstog mot deponi av giftig avfall i gamle, dårlige gruver i Brevik. Miljøagentene gikk foran i toget og viste sin motstand. 

I forkant av demonstrasjonen arrangerte Miljøagentene i Grenland plakatverksted i Porsgrunn for å mobilisere til demonstrasjon. Det var stort engasjement på plakatverkstedet, og plakatene ble kjempefine med viktige budskap til dem som bestemmer.  Lokallaget fikk også besøk av flere representanter fra arrangørene, Vern om Grenland - Nei til deponi! 


Plakatverksted


Miljøagentene Heike og Viljar har også blitt intervjuet av NRK Østafjells angående deponisaken: https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-oestafjells/DKTE99092818/28-09-2018#t=2m45s


Ikke ødelegg naturen vår!

Ca. 3000 møtte opp under demonstrasjon mot deponi i Brevik. Miljøagentene fikk delt ut alle de 70 plakatene de hadde laget, i tillegg til at mange av de andre barna hadde med egenproduserte plakater. Mellom toget og flott konsert var mange av barna på kino. Arrangøren tok virkelig barna på alvor med å la dem gå først i toget og ga dem roperten. Det ble det liv i toget av!


Miljøagentene gikk først i demonstrasjonstoget

 


Godt oppmøte!
 

En velfortjent pause!


Foto: Karen-Beathe Olaussen

 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging