«Verken fugl eller fisk» - Aktivitetsdag for miljøagentene i Sandefjord.

Med støtte fra Miljøagentenes Frifondsmidler arrangerte lokallaget i Sandefjord aktivitetsdag for miljøagenter lørdag 27.april.

Miljøagentene hadde invitert kunstnerne Kari Prestgaard og Astor Andersen til å holde deres læringsverksted om marin forsøpling, og plast i havet.Miljøagentene fikk alle lage hver sin fantasiskapning fra plastbiter – og være arkeologer i framtida – som fant plastbiter fra vår tid.Miljøagentene fikk forme den truede arten Makrellstørje med hjelp av plastbiter kunstnerne selv har funnet på strender.


Fra v. Mariel Tyråas Larsen, Aurora Larsen Mathisen, Iben Tyrås Larsen.

Vi fikk besøk av lokalavisa, som laget en flott sak om plast i havet. Det passet veldig bra, siden dette var lørdagen før den nasjonale strandryddeuka i Norge. Og miljøagentene håper mange ble inspirert til å dra ut for å rydde strender.

Det var frivillig å være med på bildet til avisa.

Dette ble en bra dag – og mange miljøagenter hadde det veldig gøy. Etter aktivitetsdagen har miljøagentene laget sitt helt eget kunstverk de tenker å gi videre til noen som jobber spesielt bra med miljøsaker. Mange ideer kom opp – kanskje har du en ide på hvem som kan få dette flotte kunstverket?

 

Tekst: Silje (Voksenkontakt, Miljøagentene i Sandefjord)
Foto: Prestgaard/Andersen/Sandefjord Blad

Kommentarer

Agent Klima

Agent Klima
Vi må fikse det

12:25 07.07.2019

Last flere

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging