Skoleressurser

Er du lærer? Da kan du benytte deg av Miljøagentenes rikholdige arkiv av aktivitetstilbud og ressurser. Her kan du også lese mer om Miljøagentenes årlige skolekampanjer og andre tilbud til skoler.

SKOLEKAMPANJER

BATTERIJAKTEN

Batterijakten har siden 2013 etablert seg som en årlig opplevelse for alle fjerdeklassinger. Målet for kampanjen er å gjenvinne mest mulig brukte batterier. Batterijakten er et samarbeid mellom Miljøagentene, Clas Ohlson, Batteriretur og Varta.

Tidspunkt: Hver vår

BEINTØFT

Beintøft arrangeres av Miljøagentene og er Norges største gå-til-skolen-aksjon. Gjennom kampanjen engasjeres elever til å gå, sykle eller reise kollektivt til skolen.

Tidspunkt: Hver høst

KLIMAKOKKENE

I Klimakokkene konkurrerer elever i 5.-7. klasse om å lage Norges mest klimasmarte måltid. Kampanjens mål er å skape bevissthet rundt hvilket klimaavtrykk maten vi spiser faktisk har. Klimakokkene arrangeres av Miljøagentene i samarbeid med Toro.

Tidspunkt: Januar

RESSURSER

Aktivitetshefte for barnehager og skoler
Aktivitetsheftet inneholder aktiviteter som kan gjennomføres i regi av skolen eller barnehagen

LAST NED AKTIVITETSHEFTE


 

Strandrydding
Har skolen lyst til å rydde en strand eller annen natur for søppel? Da kan det være lurt å laste ned Miljøagentenes ryddeveileder! Her finner du tips og triks, sikkerhetsinformasjon og selvsagt morsomme aktiviteter for å ha det gøy underveis!

LAST NED RYDDEVEILEDER
Registreringsskjema for søppel
Miljøagentrapporten - PLAST spesial

Aktivitetsark, quiz og natursti
Miljøagentene har et rikholdig arkiv med aktiviteter for barn.

GÅ TIL AKTIVITETSSIDENE

 ANDRE TILBUD TIL SKOLER

Skoleforedrag om marin forsøpling Vi kan tilby skoleforedrag om marin forsøpling. Ta kontakt med sina@miljoagentene.no eller post@miljoagentene.no for mer informasjon.
Miljøagentrapporten  Miljøagentenes medlemsblad legges ut i begrenset opplag på SubjectAid. Det er også mulig å kontakte oss på post@miljoagentene.no i forkant av utgivelser og bestille klassesett.

 

 

 

Er du agent? Logg deg inn!

Eller registrer deg her.

Agentinnlogging

Har du glemt passordet ditt?
Gå tilbake til innlogging