Miljøagentene

Trøndelag

ECO gaming community - PILOT - Trøndelag

Fylkeslaget og lokallaget Meråker og Stjørdal inviterer agentene med på et nytt spennende prosjekt. Vi skal lære om økosystem, biologisk mangfold og få erfaring med miljøproblematikk, og det i en virtuell ECO-verden med komplett simulert økosystem med tusenvis av voksende planter og dyr som lever livene sine!

Bilde som viser en frodig og grønn jordklode sett fra verdensrommet

Sammen skal vi skape en sivilisasjon som er i stand til å stoppe en meteor uten å ødelegge økosystemet i prosessen (vi skal ikke ha med meteoren i piloten).

Bygg bygninger og byer, ta deg av gården din, dra på viltjakt, bygg infrastruktur og transport, lag klær, bygg strømverk og forsk på nye teknologier. Spesialiser deg i et yrke og handle varer med andre spillere. Utvikle sivilisasjonen og form planeten din. Spillet ligner noe på Minecraft. Planen er å utvikle en egen virtuell ECO- verden for alle Miljøagentene. Spillet er utrolig spennende og lærerikt, og ganske så bra pedagogisk.

Vi samarbeider med eFIKS gaming, hovedkvarteret og NTNU (grønn gaming). Prosjektet varer i 30 dager og vi skal i løpet av denne tiden prøve å lage en bærekraftig verden i lag. Vi har med oss en spill-administrator og en spill-veileder underveis som legger til rette (server, lisenser), lærer oss opp og veileder oss igjennom.

Det er ingen krav til gamingferdigheter, men agenten må kunne forstå noe kompliserte prosesser, OG ikke minst ha lyst til å gjennomføre prosjektet. Det er også krav til at vi må game. Vi skal ha felles gamingtid i løpet av denne perioden. Vi kan sitte på eFIKS eller hjemme, vi sitter uansett sammen i den virtuelle verden. Foreldre har også lov til å være med i prosjektet.

Skulle man finne ut at dette ikke var noe- så er det selvfølgelig lov å melde seg av.

Viktig informasjon:

Når

16. februar - 10. mars

Hvor

Trøndelag og virtuelt

Hvem

Miljøagenter i Trøndelag

Påmelding

I fylkeslaget si Spond gruppe

Påmeldingsfrist

29. januar