Miljøagentene

Ofte stilte spørsmål

Her finner du alt du trenger å vite om medlemskap i Miljøagentene, fra betaling av kontingent til vervepremier og rabatter.

Hvor mye koster medlemskapet?

Medlemskapet koster 100 kr i året.

Hvordan kan jeg betale?

Man kan betale gjennom faktura eller Vipps. Vi sender ny faktura hvert år, og ved ny faktura er det valgfritt om man vil fortsette som medlem.

Når regnes jeg som et aktivt medlem?

Idet du har betalt kontingenten din, er du å regne som aktivt medlem i organisasjonen, og har medlemsrettigheter i tråd med vedtektene våre.

Har jeg angrerett?

Ettersom medlemskap i Miljøagentene ikke er å anse som en «tjeneste» etter Angrerettloven, vil det ikke være angrerett på medlemskapet. Du kan derimot når som helst melde deg ut, men har ikke rett på tilbakebetaling av innbetalt kontingent.

Når kommer velkomstpakken?

Hvis du har betalt for medlemskapet, tar det ca. en uke før du får velkomstpakken i posten. Sørg for at barnets navn står på postkassen.

Søskenrabatt

Om det er flere søsken i familien som ønsker å være medlem, koster medlemskap 200 kr i året, uavhengig av hvor mange søsken det er. Hvis noen i husstanden allerede er medlem, send en epost til medlem@miljoagentene.no med navn og fødselsdato på den nye miljøagenten, samt informasjon om hvem som allerede er medlem, slik at vi får registrert hele husstanden på samme faktura.

Kan man være med i Naturvernforbundet gjennom Miljøagentene og motsatt?

Det er mulig for foresatte å melde seg inn i Naturvernforbundet, samtidig som barna melder seg inn i Miljøagentene. Totalprisen for hele familien blir da 300 kroner første år, deretter 450. Bruk i så fall dette skjemaet.

Hvordan kan jeg melde meg ut eller endre noe i medlemskapet?

Send epost til medlem@miljoagentene.no hvis du vil endre adresse, legge til søsken eller melde barnet ut.

Kan man få ett blad per husstand?

Ja! For å spare miljøet kan dere få kun ett blad tilsendt i posten, hvis dere er flere søsken som er medlemmer! Send en e-post til medlem@miljoagentene.no dersom dere ønsker dette.

Hvor gammel er en miljøagent?

Miljøagentene er hovedsakelig for barn og unge fra 0-15 år. Hvis du er eldre, kan du støtte oss ved å være medlem fram til du er 26 år.

Har dere støttemedlemskap?

Nei, men du kan være medlem hos oss til du er 26 år. På den måten får vi støtte fra staten for hvert år du betaler medlemskapet.

Kan jeg gi medlemskap i gave?

Nei, dessverre. Det er bare foresatte som kan melde inn barna sine til Miljøagentene. Du kan tipse noen du kjenner om Miljøagentene og tilby deg å betale medlemskapet for dem.

Hva kan jeg gjøre som miljøagent?

Miljøagenter har rett til å si ifra, fordi de er med på å forme sin egen framtid. Som miljøagent oppdager du vår fantastiske natur, utforsker sammenhengen mellom mennesker og natur og utfordrer miljøsinkene. Du vil lære om klima og miljø, og hva vi kan gjøre for å bli bedre til å ta vare på jorda vår. I tillegg får du tilbud om å være med på morsomme aktiviteter, leire og arrangementer der du kan møte andre engasjerte miljøagenter. Dersom det er et lokallag der du bor, har du muligheten til å være med eller kanskje starte et selv til og med.

Hvordan kan jeg få en t-skjorte?

Du kan enten bestille t-skjorten i nettbutikken eller verve enn venn og få t-skjorten gratis. Send mail til marta@miljoagentene.no om du har vervet en venn og vil ha en t-skjorte.

Hva gjør jeg om jeg har venner som ikke er miljøagenter?

Da kan du verve dem! Verden trenger flere miljøagenter og når vi kan si at flere tusen barn i Norge er miljøagenter, da må de som bestemmer høre på oss.

Hva er verving og hvordan kan jeg gjøre det?

Å verve betyr å få flere til å melde seg inn i en organisasjon, som f.eks Miljøagentene. Om du verver en eller flere venner, tjener du opp vervepoeng, og for disse poengene kan du få premier. Sjekk hvordan du verver noen her!

Hva kan jeg få i vervepremie?

Du kan få masse kult Miljøagent-stæsj i vervepremie! Du kan velge vervepremie fra dette skjemaet.

Når får jeg vervepoenget mitt og hvordan finner jeg ut av hvor mange vervepoeng jeg har?

Du får vervepoenget ditt når medlemskapet til vennen din er betalt. Det er det vennen din sine foresatte som betaler for medlemskapet.Hvis du lurer på hvor mange vervepoeng du har, kan du sende en e-post til medlem@miljoagentene.no så sjekker vi og svarer deg.

Hva hvis jeg ønsker å klage eller reklamere?

Ta kontakt med Marta på medlem@miljoagentene.no dersom det er noe du lurer på eller har noe å reklamere eller klage på.

Klager rettes til Miljøagentene innen rimelig tid. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling.

Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å sende inn en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land.

"Spør meg hvis du lurer på noe, jeg hjelper deg gjerne!"

Medlemsagent Marta