Miljøagentene

lokallag

hjemme

Verv en ny miljøagent

Verden trenger flere miljøagenter! Å bli flere miljøagenter er fint, fordi det blir enklere å redde jorda når vi er mange. Noen ganger må man bare spørre, så vil andre være med!

Publisert: 15. februar 2024

Skrevet av: Markedsagent Julie Vestgren Pettersen

Tre miljøagenter ser på en telefon. Fotografi

Vis vennene dine hvor enkelt det er å melde seg inn i Miljøagentene på nettsiden vår! Foto: Johnny Vaet Nordskog

Å verve betyr at noen andre blir medlem av Miljøagentene fordi du spurte. Når vi forteller andre om Miljøagentene, så har de kanskje lyst til å være med. Alle barn i Norge bør få muligheten til å bli med i Miljøagentene. Og du kan få vervepoeng som kan byttes til kule vervepremier!

Slik gjør du:

  1. Tenk gjennom hvorfor du er med i Miljøagentene og hva du synes er gøy med å være medlem, og skriv det ned på et ark. Det er gode argumenter for at andre skal bli med også!

  2. Spør en venn eller noen du kjenner om de har lyst til å bli medlem i Miljøagentene. Fortell dem hvorfor du selv ble medlem og hvorfor det er så viktig at vi er mange miljøagenter samtidig.

  3. Når du har funnet en venn som vil bli medlem, kan hen gå inn på Bli miljøagent. Den du verver bør få hjelp av en foresatt.

  4. Sørg for at de skriver at det du som har vervet dem. De kan enten skrive inn medlemsnummeret ditt eller ditt fulle navn. Da får du vervepoeng som du kan veksle inn til kule premier. Du får vervepoeng når medlemskapet til vennen din er betalt.

Gode tips:

  • Du kan spørre venner ved å sende dem en melding.
  • Ha med deg vervekort overalt. Om du har en mobiltelefon, er det også veldig enkelt å melde seg inn gjennom nettsiden vår.
  • Kanskje du kan arrangere en ryddeaksjon, byttemarked eller liknende med barna i nabolaget? Da kan du samtidig fortelle litt om Miljøagentene. Det er en fin måte å verve på!

Og du! Husk å velge deg en vervepremie! Vervepremie kan du bestille fra dette skjemaet

Trenger du litt stæsj for å verve?

For å hjelpe deg som vil verve og lokallag som skal stå på stand, har vi laget litt materiell til dere. Noe kan lastes ned, noe kan du bestille:

Vervepakke med vervekort, klistremerker og plakat: