Miljøagentene

Om medlemskap

Alle barn i Norge kan være miljøagenter. Miljøagentene vil ha en jord hvor alle vet hva naturen tåler og lever etter det. Vi jobber for et renere miljø og en tryggere framtid, og for å gi barn troen på seg selv og at det nytter å gjøre noe.

To jenter turner på en eng. Jenta til høyre har på seg shorts, gul caps og svart t-skjorte og jenta til venste har svart bukse og svart genser. Det er trær i bakgrunnen og det er sommer.

Alle barn i Norge kan bli miljøagenter og jobbe sammen for at vi skal bli flinkere til å ta vare på planeten vår! Foto: Johnny Vaet Nordskog

Bli med å ta vare på kloden vår!

En miljøagent oppdager vår fantastiske natur og sier ifra om den blir behandlet dårlig. Og når vi er mange som sier ifra sammen, høres vi ekstra godt! Barn har rett til å si ifra, fordi det er deres framtid det er snakk om. Det er både gøy, lærerikt og engasjerende å være miljøagent.

Velkomstpakke

En ekte agent må jo ha agentutstyr! Derfor sender vi en velkomstpakke til alle nye miljøagenter når medlemskapet er betalt. I velkomstpakken får du det du trenger for å sette i gang med agentarbeidet. Mer kan vi ikke si, for det er kun ekte miljøagenter som får vite hva som er i pakken.

Fem utgaver i året av medlemsbladet Miljøagentrapporten

I Miljøagentene har vi verdens beste blad, nemlig Miljøagentrapporten. Der får du blant annet tips og triks til hvordan vi kan bli flinkere til å ta vare på kloden vår, kule saker om dyr, konkurranser og mye annet morsomt. Som miljøagent får du Miljøagentrapporten rett i postkassa di fem ganger i året. Fire av bladene er temanumre, der temaene faktisk er bestemt av dere miljøagenter. Ett av numrene er et aktivitetshefte, og dette kommer alltid rett før sommerferien. 

Mulighet til å være med i lokallag

Kanskje du har lyst til å bli kjent med flere engasjerte barn? I så fall har du muligheten til å være med i et lokallag. Miljøagentene har flere lokallag rundt omkring i hele landet, og du kan også starte ditt eget, om du vil. Les mer om lokallag her.

Morsomme og engasjerende aktiviteter, leire og arrangementer

Å lære om natur, miljø og klima er viktig, men det er minst like viktig å ha det moro mens man lærer. Derfor arrangerer Miljøagentene mange morsomme aktiviteter og samlinger, der vi både kan ha det gøy og samtidig få kunnskap om viktige temaer. Visste du for eksempel at vi har vår helt egne miljødans som miljøagenter lagde da vi hadde landsmøte i 2023?

Og du, husk:

Du trenger ikke være med på alt for å være miljøagent. Vi vet at mange av dere er travle med både det ene og det andre av aktiviteter. Om du synes det er nok å få Miljøagentrapporten i posten, er det helt greit. Det viktigste er at du er med på laget!

"Verden trenger flere miljøagenter"

Sjefsagent Signe