Miljøagentene

Miljøagentrapporten

Medlemsbladet vårt heter Miljøagentrapporten. Bladet kommer fem ganger i året, og hver utgave tar for seg et eget tema knyttet til natur, klima eller miljø.

Les siste utgave

Nr. 1/2024

En miljøagent holder frem en ball, som ser ut som en liten jordklode. På forsiden står det titler på flere saker i bladet: "Forandring sniker seg inn i naturen", "Fotball for klima", Snart tid for Batterijakten", "Bli med på Oppdrag endring".

Miljøagentrapporten Tema: Endring

Endring betyr at noe blir annerledes enn det var før. I denne utgaven kan du lese om gode, dårlige og om vanskelige endringer. Hvordan kan vi endre vanene våre? Hvordan jobber Morten Thorsby for at fotball skal bli mer miljøvennlig? Hva er klimaendringer? Og hvordan vil en dag i fremtiden se ut? Du kan også lese om hvordan det kan være vanskelig å legge merke til at naturen endrer seg og lære om hvordan dyr tilpasser seg endringer.

Tidligere i 2023

Tidligere i 2022

"Har du en idé til en sak? Eller lurer du på noe om bladet? Ta gjerne kontakt med meg!"

Skoleagent Ingvild

Kan skoler eller barnehager abonnere på Miljøagentrapporten?

Ja, vi tilbyr en abonnementsordning til skoleklasser, barnehager og lignende. Som abonnent mottar man medlemsbladet Miljøagentrapporten fem ganger i året, for kun 150 kr. Man kan også bestille en aktivitetspakke til hele klassen eller avdelingen, med morsomme aktiviteter og oppgaver man kan løse sammen. Trykk her for å bestille.

Medlemsbladet er også tilgjengelig kostnadsfritt på Subjectaid med jevne mellomrom, følg derfor gjerne med der.