Miljøagentene

Miljøagentrapporten

Medlemsbladet vårt heter Miljøagentrapporten. Bladet kommer fem ganger i året, og hver utgave tar for seg et eget tema knyttet til natur, klima eller miljø.

Les siste utgave

Nr. 2/2024

Forside av Miljøagenrapporten nr2 2024

Miljøagentrapporten Tema: Bjørner

Bjørner kan være både skumle og søte, og de spiller en viktig rolle i naturen vår. Det finnes åtte forskjellige bjørnearter i verden, og i denne utgaven kan du finne spennende fakta om alle disse artene. Du får svar på spørsmål som: Burde vi være redd for bjørn? Hvordan kan man ta fine bilder av dyr? Hvilke bjørner har vi i Norge? Og hvordan går det egentlig med pandabjørnen?

Du kan også lese om dyr som har bjørn i navnet selv om de ikke er ekte bjørner, om hvor teddybjørnen kommer fra, og om de rare mytene som vi mennesker har funnet på om bjørn.

Tidligere i 2023

Tidligere i 2022

"Har du en idé til en sak? Eller lurer du på noe om bladet? Ta gjerne kontakt med meg!"

Skoleagent Ingvild

Kan skoler eller barnehager abonnere på Miljøagentrapporten?

Ja, vi tilbyr en abonnementsordning til skoleklasser, barnehager og lignende. Som abonnent mottar man medlemsbladet Miljøagentrapporten fem ganger i året, for kun 150 kr. Man kan også bestille en aktivitetspakke til hele klassen eller avdelingen, med morsomme aktiviteter og oppgaver man kan løse sammen. Trykk her for å bestille.

Medlemsbladet er også tilgjengelig kostnadsfritt på Subjectaid med jevne mellomrom, følg derfor gjerne med der.