Miljøagentene

Presse

Miljøagentene er barnas egen miljøorganisasjon. Vi jobber for at barn skal bli hørt i klima- og miljøsaker, og setter deg gjerne i kontakt med engasjerte miljøagenter!

To miljøagenter sitter i lyserøde kinoseter. En holder et speilreflekskamera, den andre miljøagenten holder en mobiltelefon. Begge tar bilder av noe utenfor bildet.

Vi hjelper deg gjerne med pressehenvendelser! Foto: Johnny Vaet Nordskog

Barnas stemmer er viktig

Miljøagentene er en demokratisk organisasjon og hos oss er det barna som bestemmer. Det er barna som skal ta over jordkloden vår, derfor mener vi det er viktig at voksne lytter til dem. Miljøagenter har rett til å si ifra!

Vi har medlemmer over landet, som er opptatt av alt fra dyr, natur og plastforsøpling, til gruvedrift på havbunnen og utfasing av fossil energi. Vi hjelper deg gjerne med å komme i kontakt med en av agentene våre.

Vi kan også bistå med tall og fakta om hva barn mener rundt klima- og miljøspørsmål. Har du for eksempel sjekket ut Barnas klima- og miljørapport? Rapporten lages årlig og er basert på innspill fra tusenvis av barn over hele landet.

Organisasjonen

Miljøagentene er en frivillig medlemsorganisasjon for barn. Vi er rundt 10.000 medlemmer og har plass til enda flere. Vi verken støtter eller er støttet av noe spesielt politisk parti, men vi prøver heller å få alle partiene til å bli enda flinkere til å ta vare på jorda. Vi favoriserer heller ingen livssyn eller religion, men synes alle skal bli flinkere til å respektere hverandres tro og livssyn.

Alle barn i Norge kan bli miljøagenter og jobbe sammen for at vi skal bli flinkere til å ta vare på planeten vår!

Logo

Her kan du laste ned de vanligste logovariantene. Trenger du et annet filformat? Ta kontakt med wanda@miljoagentene.no.

Kontakt oss:

Wanda Nordstrøm

464 48 553

wanda@miljoagentene.no

KOMMUNIKASJONSAGENT - Mediekontakt

Sina Øversveen

473 65 749

sina@miljoagentene.no

KOMMUNIKASJONSAGENT - Spesialagenter og Barnas klimapanel

Signe Lindbråten

932 22 335

signe@miljoagentene.no

SJEFSAGENT - Daglig leder i Miljøagentene

Les mer om våre skolekampanjer: