Miljøagentene

Møre og Romsdal

Herøy: Tur på Moltufjellet

Vi går innom lesehytta på Moltufjellet og legger igjen miljøvennlige bøker. Velkommen på tur med lokallaget!

To jenter står ved siden av hverandre og holder hverandre om skuldrene mens de smiler. De har på seg svarte t-skjorter med Miljøagentenes logo. Jenta til høyre har på en caps bak frem. De står i en park og det er sommer.

Lesehytta på Moltufjellet er ei lita hytte bygd på frivillig basis med mange bøker i. Den som vil kan bruke den, og de kan legge igjen bøker om de vil. Det er mulighet for oppvarming inne i hytta.

Lokallaget i Herøy vil dele miljøvennlige bøker med andre som besøker lesehytta og tar med to bøker: "La skogen leve" av Nora Dåsnes og "Kan vi virkelig hjelpe isbjørnene?" av Katie Daynes. Den første passer for de litt eldre (9-12 år) og den andre for de litt yngre (6-9 år). Begge er fine, illustrerte bøker som handler om hvordan vi kan ta vare på dyrene og naturen rundt oss.

Vi legger igjen bøkene sammen med litt reklame for Miljøagentene, og håper det kan inspirere flere til å bli med i lokallaget vårt. Det blir også muligheter for geocaching og klatring i berget ovenfor lesehytta. Bli med oss på tur, da vel!

Fra selve parkeringsplassen er det ca 200 meter å gå på sti til lesehytta. Om du vil kan du være med å gå en tur på ca 1km for å finne geocacher. Man kan også gå 200 meter forbi lesehytta til klatreberget. Ta med vann og ellers det du trenger for en liten tur, ikke behov for noe spesielt.

Viktig informasjon:

Kle deg etter været

Når

Lørdag 20. april, kl. 12-14

Hvor

Moltufjellet, oppmøte på parkeringsplassen ved lesehytta

Hvem

Dette passer for alle

Påmelding

Ingen påmelding, bare møt opp