Miljøagentene

Oslo

Oslo: Hyttetur

Det er tid for å samle miljøagenter i Oslo til hyttetur. Fem lokallag i Oslo inviterer til en helg full av morsomme og læringsrike aktiviteter på Sæteren gård.

En gruppe barn og voksne på en gressplen. Fotografi

Dette er fra hytteturen i 2023. Det blir mange morsomme aktiviteter i år også blant annet zipline, pil- og bueskyting og megasprettert.

Sæteren Gård er barnas tursted i Bærumsmarka og nær skogen. Hytta eies og drives av DNT Oslo og Omegn. Området er stort og kjempefint. Det blir spennende aktiviteter for både små og store miljøagenter. Program med mer informasjon vil etter hvert bli sendt ut til alle påmeldte.

Overnatting

Det er flere muligheter for overnatting. I Hovedhus og Sovehus er det totalt plass til opptil 48 personer. Det er også mulighet for å overnatte ute i Gapahuk eller telt. Dere som vil telte og sove i gapahuk må ta med eget telt, og annet utstyr for å sove utendørs. Hvis vi blir mange, må noen overnatte ute. Sjekk nettsiden her for mer informasjon og bilder.

Oppdatering: Det er nå fullt inne, så alle som melder seg på fremover må oppgi om de ønsker å sove i Gapahuk eller medbrakt telt.

Påmelding

Påmeldingsfrist er 15.april

Fem lokallag i Oslo samarbeider om å planlegge og gjennomføre hytteturen, miljøagenter fra disse lokallagene vil prioriteres først dersom det er mange som ønsker å være med.

Det gjelder disse lokallagene:

Miljøagentene på Tøyen
Miljøagentene på Linderud&Økeren
Miljøagentene på Nordstrand
Miljøagentene på Stovner
Miljøagentene på Godlia og Trasop

Hvis det er plass er andre miljøagenter i Oslo hjertelig velkommen, send en epost til Hanane.

Alle miljøagenter som deltar, må ha en voksen som er ansvarlig for dem. Én voksen kan ha ansvar for inntil fire miljøagenter/barn.

Deltakeravgift (voksne og miljøagenter): 350 voksen og 150 barn - per person.

Deltakeravgiften dekker 2 overnattinger, alle måltider og aktiviteter.

Påmelding er bindende.

For å melde dere på, send hele navnet deres, antall barn og alder til voksenkontakt Hanane enten på epost hanane_bdh83@outlook.com og/eller telefon 403 44 810.

Dyrt med hyttetur?

Vi har gjort deltageravgiften lavere, og vi har også mulighet til å støtte deltakeravgift slik at økonomi ikke er et hinder for deltagelse.
Har du behov for støtte og har lyst til å være med oss på tur ber vi deg ta kontakt.

Adkomst og parkering

Buss 150 Gullhaug. Bussholdeplass Åsterud. Parkering med bil: Øverland utfartsparking, Gamle Ringeriksvei 122. Gratis parkering. Det er 2 km å gå fra bussholdeplassen/parkeringsplassen på Øverland til Sæteren Gård, enten på vei eller sti.


Lurer du på noe ta kontakt på hanane_bdh83@outlook.com eller på tlf, 403 44 810.

Viktig informasjon:

Når

Fra lørdag 18.mai kl. 14.00 til mandag 20.mai kl.14.00

Hvor

Sæteren Gård i Bærum

Hvem

Miljøagenter i Oslo

Påmelding

Påmelding på epost til voksenkontakt Hanane, se mer informasjon i teksten.