Miljøagentene

Oslo

Oslo: Møt andre miljøagenter på Teknisk museum

Skal du på teknisk museum på lørdag 16.mars? Da kan du møte andre miljøagenter på to forskjellige aktiviteter.

To jenter maler på et stort banner, som ligger på et bord foran dem, På banneret kan man skimte en jordklode.

Bli med på tegnekonkurranse. Foto: Johnny Vaet Nordskog

Denne våren har miljøagenter fra flere lokallag i Oslo vært så heldige at de har fått være med å planlegge to morsomme aktiviteter som de skal ha på Teknisk museum på lørdag. Aktivitetene er åpne for alle besøkende på Teknisk museum denne dagen. Du finner mer informasjon om alt som skjer på museet, åpningstider og priser her. Møt miljøagenter på:

Redd fiskene

Havet er fullt av plastsøppel, og vi må redde livet i havet. Bli med på en vri på leken «haien kommer» der fiskene stikker av fra søppel og miljøagenter redder fiskene. Når fiskene er reddet, er leken over. Starter klokken 12.00.

Natur og miljø – tegnekonkurranse

Hva synes du er viktig med naturen? Er det trærne, dyrene eller lufta? Eller kanskje alt sammen? Bli med på en tegnekonkurranse i regi av Miljøagentene Starter klokken 13.15.

Oppdrag: Rydd litt på veien

Lørdag 16. mars er dessuten Vårryddedagen, så vi håper du benytter muligheten til rydde litt på veien denne til Teknisk museum eller et annet sted du skal denne dagen. Ta bilde av fem ting du rydder denne dagen og send bilde til marte@miljoagentene.no, så kanskje det er du som får en liten premie i posten.

Viktig informasjon:

Når

Lørdag 16.mars

Hvor

Teknisk museum i Oslo

Hvem

Passer for barnefamilier

Påmelding

Ingen påmelding. Informasjon om åpningstider og priser/billetter finner du på nettsiden til Teknisk museum.

Påmeldingsfrist

Aktivitetene miljøagentene har vært med å planlegge har drop-in/ingen påmelding. Så hvis du er på museet denne dagen er det bare å gå innom.