Miljøagentene

nyheter

Bli med og lag musikkvideo!

Som dere kanskje har sett, har vi fått en ny miljødans, laget av miljøagenter på landsleir i 2023. Nå skal vi lage en musikkvideo på Youtube med den nye dansen, og da trenger vi hjelp fra miljøagenter i hele landet!

Vi trenger fortsatt flere filmer av miljøagenter som danser før vi kan lage musikkvideoen. Derfor vil det være mulig å sende inn video frem til 14. april.

Publisert: 8. februar 2024

Skrevet av: Organisasjonsagent Peter Hedstein

Miljødansen sin opplæringsvideo

Hvordan bli med:

 1. Lær deg miljødansen

  På Youtube finner du opplæringsvideoer for alle versene og refrenget. Man trenger ikke lære seg hele dansen, man kan f.eks lære seg et vers, eller refrenget. Lær Miljødansen her.

 2. Film deg selv danse

  Du kan danse alene, med en gjeng miljøagenter eller sammen med lokallaget. Finn gjerne et kult sted å filme. Kanskje i skogen, ved vannet eller på fjellet? Her er det bare fantasien som setter grenser! Så lenge du ikke danser på et farlig sted, som midt i veien, eller på kanten av et stup.

  Dere kan fint filme med mobilkamera, og gjerne i breddeformat.

 3. Send inn videoen!

  Husk at du må ha fått lov av foresatte før du sender inn video. Videoen kan sendes til post@miljoagentene.no, hvis filmen er stor kan dere sende den gjennom Wetransfer.

  Ny frist for å sende inn video er 14. april!

Samtykke til bruk:

Alle som sender inn video, samtykker til at videoen eller deler av videoen blir brukt til å lage en musikkvideo som skal ligge ute på Youtube og Miljøagentene sine andre kanaler. Musikkvideoen kan også bli brukt til markedsføring og promotering av Miljøagentene både digitalt og fysisk.

Etter fristen vil Diska Livia som har hjulpet oss med å lage dansen, bruke videoene dere har sendt inn til å lage en splitter ny miljøagent-musikkvideo.

Det er fortsatt god tid til å lære dansen. Vi håper dere sender oss masse kule videoer!

Hvis dere har noen spørsmål om musikkvideoen, dansen eller bare vil drøfte en kul ide, så ta kontakt på post@miljoagentene.no. Vi håper dere alle vil være med å lage verdens kuleste musikkvideo!

Miljødansen er støttet av LNU Kulturstøtta-