Miljøagentene

Norge

Landsleir 2024

Hvert år arrangerer Miljøagentene landsleir for alle medlemmer og deres familier. Påmeldingen er nå åpen, så bli med på årets høydepunkt!

Et gruppebilde av over 100 miljøagenter på landsleir. De står utendørs og smiler til kamera, i bakgrunnen ser man trær og hus.

Miljøagentene er barnas miljøorganisasjon. Foto: Johnny Vaet Nordskog

Bli med på Miljøagentene sin landsleir den 21.-23.juni på Trondheimsfjord folkehøyskole. Det blir masse spennende og lærerike aktiviteter. Vi planlegger en stor naturutflukt med hele leiren, og selvfølgelig blir det miljødisco! Påmeldingskjema finner dere lenger ned på siden.

Tema

På landsmøtet i fjor stemte miljøagenter fra hele landet frem dyr og natur som som den viktigste miljøsaken for Miljøagentene. Dermed vil temaet på årets leir være "Dyr og natur"!

Overnatting

Folkehøyskolen har ca. 130 sengeplasser fordelt på dobbeltrom, også blir det lagt inn ekstra madrasser på rommene etter behov. Man vil sove på rom sammen med de man er meldt på sammen med. Det er lurt å tenke at noen i hver reisegruppe vil sannsynligvis måtte sove på madrass og må da ta med sovepose eller dyne og pute.

Programmet varer til middag på søndag, men det er mulig å overnatte til mandag hvis man har lang reisevei. Dette melder dere fra om i påmeldingsskjemaet.

Reise

Deltakere er selv ansvarlig for å ordne med reise til og fra leirstedet, og kostnaden er ikke inkludert i deltakeravgiften.

Oslobuss: Det blir gratis fellesbus fra Oslo S til Trondheimsfjord FHS.

Avreise fredag 21. juni kl 14.30

Og kjøre tilbake til Oslo mandag 24.juni etter frokost ca. 09.30. Mer info kommer.

Trøndelagsbuss:

Kjører fra Steinkjer til Trondheimsjord FHS kl 14 fredag 21.juni.

Stopp underveis: Levanger, Stjørdal, Malvik/Hommelvik, Trondheim (endringer kan komme og nøyaktig oppmøtested blir lagt ut/sendt til deltakerne)

Retur søndag 23.juni kl 17.15

Program

Programmet er ikke fastsatt enda, og endringer kan komme. Men vi har noen faste innslag som miljødisco, bli kjent leker, byttemarked og ande morsomme aktiviteter. I år planlegger vi også å ha en stor naturutflukt med hele leiren, og morgenbad er tilbake på programmet!

Aktiviteter på landsleir

Alle deltakere skal nå ha fått tilsendt aktivitetsønskeliste. Vi kan ikke garantere at alle vil få alle aktivitetene de ønsker seg, men skal etterstrebe og oppfylle så mange ønsker som mulig.

I år blir det blant annet, gårdsbesøk, tur med Lei en Biolog, Kanopadling, forskning på mikroplast, ryddeaksjon, lær å grille de som bestemmer, og kreativ dyremaske aktivitet.

På lørdag skal vi ha med hele leiren på tur til Tillermarka!

Påmeldingsskjema

Fyll ut påmeldingsskjema for å melde dere på landsleir 2024! Påmeldingsfristen er 2. juni!

Viktig informasjon:

Deltakeravgift er på 750kr. Deltakeravgiften gjelder for både barn og voksne, og dekker alle måltider, overnattinger og aktiviteter. Trenger man støtte til deltakeravgiften kan man søke om dette ved å sende en e-post til post@miljoagentene.no

Alle barn må ha med en ansvarlig voksen på leiren, og en voksen kan ha ansvar for maks 4 barn.

Når

21. - 23. juni

Hvor

Trondheimsfjord FHS, Skaun kommune Trøndelag

Hvem

Alle miljøagenter er invitert!

Påmelding

Bli med på landsleir 2024 ved å fylle ut påmeldingsskjemaet over. Det er lurt å fylle ut skjemaet for den voksne først, også for barn etter det.

Påmelding er bindene, og faktura vil sendes ut kort tid etter påmelding. Har du noen spørsmål om påmeldingsskjemaet eller landsleir 2024 så ta kontakt på post@miljoagentene.no.

Påmeldingsfrist

Søndag 2. juni