Miljøagentene

Norge

Landsleir 2024

Hvert år arrangerer Miljøagentene landsleir for alle medlemmer. Påmeldingen er nå åpen, så bli med på årets høydepunkt!

Et gruppebilde av over 100 miljøagenter på landsleir. De står utendørs og smiler til kamera, i bakgrunnen ser man trær og hus.

Miljøagentene er barnas miljøorganisasjon. Foto: Johnny Vaet Nordskog

Bli med på Miljøagentene sin landsleir den 21.-23.juni på Trondheimsfjord folkehøyskole. Det blir masse spennende og lærerike aktiviteter. Vi planlegger en stor naturutflukt med hele leiren, og selvfølgelig blir det miljødisco! Påmeldingskjema finner dere lenger ned på siden.

Tema

På landsmøtet i fjor stemte miljøagenter fra hele landet frem dyr og natur som som den viktigste miljøsaken for Miljøagentene. Dermed vil temaet på årets leir være "Dyr og natur"!

Overnatting

Folkehøyskolen har ca. 130 sengeplasser fordelt på dobbeltrom, også blir det lagt inn ekstra madrasser på rommene etter behov. Det er lurt å tenke at noen i hver reisegruppe vil sannsynligvis måtte sove på madrass.

Programmet varer til middag på søndag, men det er mulig å overnatte til mandag hvis man har lang reisevei. Dette melder dere fra om i påmeldingsskjemaet.

Reise

Deltakere er selv ansvarlig for å ordne med reise til og fra leirstedet, og kostnaden er ikke inkludert i deltakeravgiften.

Vi vurderer å organisere en felles buss fra Oslo til leirstedet. Det vil koste ca. 1000kr til sammen per person tur retur. For å sette opp buss er vi avhengige av at mange nok deltakere ønsker å bli med på bussen. Dere kan melde fra om dette i påmeldingsskjemaet.

Program

Programmet er ikke fastsatt enda, og endringer kan komme. Men vi har noen faste innslag som miljødisco, bli kjent leker, byttemarked og ande morsomme aktiviteter. I år planlegger vi også å ha en stor naturutflukt med hele leiren, og morgenbad er tilbake på programmet!

Aktiviteter på landsleir

Alle deltakere vil få tilsendt en aktivitetsønskeliste etter at påmeldingsfristen har gått ut. Her kan man kan ønske seg hvilke aktiviteter man helst vil delta på. Vi kan ikke garantere at alle vil få alle aktivitetene de ønsker seg, men skal etterstrebe og oppfylle så mange ønsker som mulig.

Tidligere år har vi hatt aktiviteter som fuglemerking, plakatverksted, søppelrydding, matlagingskurs, insektssafari, danseverksted, sopptur og aktivistkurs. Så det vil garantert være noe for enhver smak :)

Påmeldingsskjema

Fyll ut påmeldingsskjema for å melde dere på landsleir 2024!

Viktig informasjon:

Deltakeravgift er 600kr frem til 2.april, og 750kr etter det. Deltakeravgiften gjelder for både barn og voksne, og dekker alle måltider, overnattinger og aktiviteter. Trenger man støtte til deltakeravgiften kan man søke om dette ved å sende en e-post til post@miljoagentene.no

Alle barn må ha en ansvarlig voksen på leiren, og en voksen kan ha ansvar for maks 4 barn.

Når

21. - 23. juni

Hvor

Trondheimsfjord FHS, Skaun kommune Trøndelag

Hvem

Alle miljøagenter er invitert!

Påmelding

Bli med på landsleir 2024 ved å fylle ut påmeldingsskjemaet over.

Påmelding er bindene, og faktura vil sendes ut kort tid etter påmelding. Har du noen spørsmål om påmeldingsskjemaet eller landsleir 2024 så ta kontakt på post@miljoagentene.no.

Påmeldingsfrist

Søndag 2. juni