Miljøagentene

Telemark

Skien: Natursti åpen for alle

Test klima- og miljøkunnskapene dine i naturstien i Skien fritidspark! Alle er velkommen til å delta.

To barn står ved siden av et trestativ med to naturstiposter på. Det er sol og de smiler bredt. Begge har på seg Miljøagentene-t-skjorte.

Miljøagentene i Grenland har bidratt til klima- og miljøstien i Skien fritidspark.

Lokallaget vårt Miljøagentene i Grenland har bidratt til naturstien og anbefaler den videre. Postene veksler mellom lokal, nasjonal og global informasjon, og handler om utfordringer og konsekvenser vi står overfor. Du finner svarene ved å skanne QR-koden på postene med spørsmål.

På siste post kan du registrere din deltakelse via QR-kode, eller ved hjelp av skjema som du henter i postkasse BKA-1 og leverer i postkasse BKA-2 (se bildet under). Da er du med i den månedlige trekningen av premier fra blant annet DuVerden sjøfartsmuseum og vitensenter. På bildet kan du også se kart over området og hvor i parken du finner naturstien, finn det røde punktet for "du står her" på kartet.

En tavle som står utendørs der det er kart over Skien fritidspark og to postkasser under.

Her ser du postkassene der du henter skjema i postkasse nummer 1 og leverer i nummer 2.

Lykke til med naturstioppgavene!

Bor du i området og har du lyst til å bli med i lokallaget i Grenland? Du finner kontaktinfo her. Bli medlem i Miljøagentene her.

Viktig informasjon:

Klima- og miljøstien er hengt opp langsetter brinken, rundt isstadion. Det er månedlig trekning av premier blant alle som registrerer deltagelse.

Når

Naturstien henger oppe til september, månedlig trekning av premier

Hvor

Skien fritidspark

Hvem

Alle som synes natursti er gøy

Påmelding

Ingen påmelding, alle kan ta naturstien når det passer dem