Miljøagentene

Natursti

Vil du arrangere en natursti for klassen eller lokallaget ditt? Vi har mange naturstier for barn, med spørsmål om dyr, natur, klima og miljø!

Tre barn som står foran en naturstipost. Fotografi

Natursti er en populær aktivitet for både skoleklasser og lokallag. Foto: Johnny Vaet Nordskog

Vi har mange naturstier for barn, med forskjellige spørsmål om natur, klima og miljø. Å gå en natursti sammen er en morsom og sosial måte å lære på. Enten dere har utetime med klassen, eller du vil arrangere en aktivitet for lokallaget ditt.

Du kan fritt laste ned naturstiene og skrive de ut. Hvis dere laminerer postene, tåler de bedre vær og vind og kan gjenbrukes flere ganger. Det er bra for miljøet! Husk å rydde etter dere, når dere er ferdig med å gå naturstien. Så slipper vi at poster havner på avveie og forsøpler naturen.

Naturstier til nedlasting:

I denne naturstien har vi samlet spørsmål om batterier, ee-avfall og gjenvinning. Du kan lære mer om batterier på Batterijakten.no.

I denne naturstien finner du spørsmål om bjørner i Norge og resten av verden. Trenger dere å friske opp bjørnekunnskapene først? Da kan dere sjekke ut denne utgaven av bladet vårt Miljøagentrapporten.

Bier og andre pollinerende insekter er kjempeviktige for naturen vår! Test kunnskapene deres med denne naturstien, eller kanskje dere vil bygge et insektshotell?

Hvilke grønnsaker er i sesong? Hva er kortreist mat? I denne naturstien har vi samlet spørsmål om grønnsakshagen og dyrking.

I denne naturstien har vi samlet ulike spørsmål om klima, miljø og natur.

Søppel i havet er en miljøsak som engasjerer mange barn og unge! Hva med å kombinere strandrydding med denne naturstien?

"Har du spørsmål om naturstiene våre? Ta gjerne kontakt med meg!"

Skoleagent Bjørn